Ιατρός

Δημήτρης Κοντοδημόπουλος

Χειρουργός Ουρολόγος-Ανδρολόγος
Γ.Παπανδρέου 48 Δ.Χαιδαρίου
Τ.Κ. 124 62, Αθήνα
Τηλ: 210 5324529 / 6947122097
E-mail: dkonto123@yahoo.gr

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

-Ο Δημήτρης Κοντοδημόπουλος από τον Μάιο του 2013, διατηρεί ουρολογικό ιατρείο στο Δάσος Χαϊδαρίου.
-Από τον Οκτώβρη του 2014, επιστημονικά υπεύθυνος του Ουρολογικού τμήματος της ιδιωτικής πολυκλινικης,”SEA” Μυκονου.
-Δημήτρης Κοντοδημόπουλος είναι επιστημονικός συνεργάτης με τις ακόλουθες κλινικές:Ιατρικό Ψυχικού, Βιοκλινικη, Κλινικη Ταξιάρχες, Αττικό Θεραπευτηριο.

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΑΣ : Οκτώβρη 2012

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Ειδικότητα)

Αύγουστος 2005 – Ιούνιος 2006

1ο Μέρος Ειδικότητας για Χειρουργική Ουρολογία: Υπηρέτησα στη Γ΄ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Μεταξά ως ειδικευόμενος γιατρός. Κατά την διάρκεια της θητείας μου μετείχα σε 145 χειρουργεία και παράλληλα πραγματοποίησα 82 εφημερίες.Απο τον Ιουνιο του 2006 οπου και ολοκλήρωσα το κομμάτι της γενικής χειρουργικής,συνεργάζομαι με δυο ιδιωτικές κλινικές,τον «ΛΕΥΚΟ ΣΤΑΥΡΟ» στον Πειραιά και την κλινική «ΛΥΡΑΚΟΥ» στα Μελίσια ως επιστημονικός συνεργάτης.
Από τον Μάρτιο του 2007 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2007 ήμουν συνεργάτης (στα χειρουργεία)με πλαστικό χειρουργό.Απο τον Σεπτέμβρη του 2007,παράλληλα συνεργαζόμουν με το ογκολογικό τμημα του “ΙΑΣΩ GENERAL”,ως επιστημονικός συνεργάτης,μεχρι τον Αύγουστο του 2008.

Αύγουστος 2008 – Νοεμβρης 2012

2ο Μέρος Ειδικότητας Ουρολογία:Υπηρέτησα στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός ως ειδικευόμενος ιατρός.
Κατα την διαρκεια της θητείας μου μετείχα σε μεγαλο αριθμό χειρουργείων(περίπου 650 ανοικτά χειρουργεία καθως και περίπου 380
ενδοσκοπικά) επισης στα εξωτερικά ιατρεία ήμουν ενεργό μέλος κατά την διενέργεια πολλαπλών τοπικών επεμβάσεων οπως:περιτομές,βραχείς χαλινούς,κυστεοσκοπήσεις,αφαιρεσείς και τοποθετησείς pig tails,βιοψίες προστάτη,ουροδυναμικούς ελεγχούς καθως και αλλες πολλές παρεμβάσεις αμεσα συσχετιζόμενες με την ειδικότητα της ουρολογίας.Παράλληλα πραγματοποίησα περισσότερες απο 400 εφημερίες.

Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Υποχρεωτική Θητεία)

Οκτώβριος 2003 – Μάρτιο 2005

Υπηρεσία υπαίθρου: Τρίμηνη εκπαίδευση στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδος και στη συνέχεια ανέλαβα το άγονο Π.Ι. Κρυόβρυσης Ηλείας. Περιοδικός έλεγχος υγείας του πληθυσμού, προγράμματα εμβολιασμού μαθητών και ηλικιωμένων ατόμων, συνταγογράφηση χρόνιων φαρμακευτικών αγωγών και αντιμετώπιση οξέων περιστατικών σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας. Εφημερίες στο Κ.Υ.Σιμόπουλου και στο Νοσοκομείο Αμαλιάδος.

Στρατιωτική Θητεία

Μάρτιος 2002 – Αύγουστος 2003

Πολεμικό Ναυτικό: Αρχικά στην πρώτη μου τοποθέτηση υπηρέτησα ως ιατρός του ναρκαλιευτικού πλοίου «Κλειώ» ενώ παράλληλα πραγματοποιούσα εφημερίες στο Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνος. Κατά την διαρκεία της υπηρεσίας μου στα ναρκαλιευτικά μετείχα ως γιατρός πληρώματος σε δίμηνη νατοϊκή άσκηση στη Μεσόγειο. Στην δεύτερη τοποθέτηση μου ήμουν ιατρός μονάδος στην βάση ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα.

Ερευνητική Δραστηριότητα

Ερευνητικό πρωτόκολλο ισχαιμίας μετα από ηπατεκτομή σε χοίρους

Συμμετοχή στο πανελλήνιο συνέδριο κήλης στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2006 με την εργασία «Επιπλοκές απο την χρήση πλεγμάτων».

Μέλος της επιστημονικής ομάδας της Γ Χειρουργικής του νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ στις ημερίδες που διοργανώθηκαν το 2006 και το 2007 με θέματα τις «παθήσεις του μαστού»

Συμμετοχή με την ουρολογική κλινική του Ευαγγελισμού στα ετήσια πανελλήνια ουρολογικά συνεδρια, με εργασίες βασισμένες στη μελέτη και καταγραφή ασθενών μεσα απο τον μεγάλο όγκο περιστατικών που συναντούσαμε απο την καθημερινή χειρουργική πραξη καθως επισης και απο την προ και μετεγχειρητική παρακολουθηση αυτών,καθώς επισης και με παραλληλη συμμετοχη και ενημέρωση στα ευρωπαικά forum και στις συναντήσεις τις ευρωπαικές που διενεργούνταν υπο την αιγίδα της ευρωπαικής ουρολογικής εταιρείας.

Μελος της Ελληνικής ουρολογικής εταιρείας απο τον Αύγουστο του 2008.

Παρουσίαση περιστατικών καθώς και βιβλιογραφικές ενημερώσεις κατα την διάρκεια των μηνιαίων συνεδριών της ελληνικής ουρολογικής εταιρείας .

Μέλος της Ευρωπαικής ουρολογικής εταιρείας απο τον Σεπτέμβρη του 2008.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Medical University of Ovidius

1993 – 1999

Τμήμα Ιατρικής Κωνστάντζα(Αγγλικό Τμήμα)
(8,75/10) Άριστα.
(Υποτροφία καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών)

Σημαντικές Εργασίες Πανεπιστημιακού Επιπέδου

  • Διπλωματική εργασία με θέμα τα προβλήματα στη διάγνωση και θεραπεία των κοιλιακών τραυμάτων μετά από τροχαία ατυχήματα
  • Διδακτική εμπειρία ως βοηθός καθηγητή επί τρία έτη στο τμήμα ανατομίας
  • Διδακτική εμπειρία ως βοηθός καθηγητή επί δύο έτη στο τμήμα φυσιολογίας

Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών

BILL FOUNDIS
BILL FOUNDIS
2024-04-03
Εξαιρετικός επιστήμονας, συνδυάζει επιτυχημένα την υψηλή κατάρτιση στο αντικείμενό του με την ανθρώπινη και φιλική διάθεση προς τον ασθενή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΓΓΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΓΓΑΣ
2024-04-02
Βρήκα άμεσα ραντεβού με φιλική εξυπηρέτηση Μοναδικός επιστήμονας...με ανθρώπινη προσέγγιση στο πρόβλημα....
dimitris souleles
dimitris souleles
2024-04-01
Πραγματικά τρομερός γιατρός, σου εξηγεί πλήρως τα πράγματα και είναι διατεθιμένος να σε βοηθήσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.